Viileimmät kuskit rullaavat kohti pakkaskelejä tuliterät Toyo-renkaat ja katu-uskottavat Dezent-vanteet auton alta hehkuen. Syksyn 2022 rengas-vanne-paketissa saat näppärään pakettihintaan sekä tyylin että turvallisuuden. Asiantuntija tietää kyllä, että RengasCenterillä kummastakaan ei tarvitse tinkiä – ja samalla tuet suomalaista työtä!

Toyo Tiresin Observe Ice-Freezer -nastarenkaat tuovat mukanaan turvaa teille. Observe Ice-Freezerit on suunniteltu täyttämään haastavimpienkin talviolosuhteiden vaatimukset. Renkaat tarjoavat tasaisen luotettavaa suorituskykyä ja ajomukavuutta koko käyttöikänsä ajan, ja niiden pihtapuulta lainattu kuviointi ja optimoitu nastoitus takaa pidon myös vaikeissa ja yllättävissä pohjolan talvisäissä.

Alcarin vannemerkkeihin kuuluvat Dezent TR on jokaisen itseään kunnioittavan tyyliniekan luottovalinta. Kiiltävän mustana ja hopeisena saatava Dezent TR on urheilullinen, kaksoispuolainen vanne, joka kiinnittää ihailevat katseet muotoilullaan ja vaivattomalla tyylikkyydellään.

Yhdessä Toyon Observe Ice-Freezerin kanssa Dezent TR -vanteet muodostavat jäisten kelien peittoamattoman sankariparivaljakon, joka takaa talviteiden turvallisuuden ja tyylikkyyden. Lähdetkö kuskiksi?