Rengasmyynti

Olemme osa RengasCenter -rengasliikeketjua. RengasCenter on yksi pohjoismaiden suurimmista rengasliikeketjuista, joka on valmistajista riippumaton sekä yksityinen. Takaamme asiakkaillemme laajasta merkkivalikoimasta laadukkaat renkaat ja kilpailukykyiset hinnat.

Valikoimaamme kuuluvat henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen renkaat sekä vanteet. Lisäksi varastoimme yleisimpiä maatalous- ja moottoripyöränrenkaita. Välitämme lähes mitä tahansa renkaita aina mopoista maanrakennuskoneisiin.

Kesärengashinnasto 2024

Henkilö- ja pakettiautojen renkaat

Edustamme ja myymme lähes kaikkia premium-luokan renkaita, jotka edustavat laatua, turvallisuutta, ajomukavuutta sekä taloudellisuutta rengasmaailmassa. Lisäksi meiltä löytyy myös edullisia, mutta hieman tuntemattomampia rengasmerkkejä joista löytyy käyttötarkoitukseesi hyvin sopivat renkaat.

Vanteet

Kattavasta vannevalikoimasta löydät autoosi näyttävät erikoisvanteet tai perinteiset peltivanteet. Vanteet tilaamme maahantuojilta ja toimitus meille on todella nopea. Edustamme monia vannemerkkejä ja helpoimmin pääset tutustumaan niihin suoraan maahantuojien sivuilta.

TPMS – Rengaspaineanturit

Myymme, asennamme ja ohjelmoimme rengaspaineanturit uusiin ajoneuvoihin, joissa on aktiivinen rengaspaineenmittausjärjestelmä. Lisäksi pystymme diagnosoimaan autossa olevat vanhat anturit. Käytämme liikkeessämme CUB TPMS -järjestelmää, joka kattaa 95% nykyisestä autokannasta.

Kuorma-auton renkaat

Varastoimme yleisimpiä kokoja kuorma-autoihin. Nopealla toimituksella saamme lähes kaiken merkkisiä renkaita, eli juuri niitä mitä sinä käytät kuorma-autossasi!

Rengastyöt

Myymiemme renkaiden asentamisen lisäksi suoritamme kaikki tavalliset rengastyöt esim. paikkaukset, tasapainoitukset ym.

Muista jälkikiristys!

Muista pulttien/muttereiden jälkikiristys noin 100-150 ajokilometrin jälkeen – vaihdoitpa renkaat itse tai asiantuntijan avustuksella.

Teemme jälkikiristyksen ilmaiseksi ja aikaa varaamatta.

Löydä lähin rengasliikeesi uudella helppokäyttöisellä palvelulla – rengasliikkeesi.fi

Vuorenmaa palvelupiste

Olemme yksi Vuorenmaa palvelupisteistä. Vuorenmaa Yhtiöt tunnetaan koko Suomessa laakereiden, voimansiirron ja muiden teknisten tuotteiden luotettavana toimittajana.

Myymälässämme on laaja valikoima erityyppisiä ja kokoisia:

 • Laakereita
 • Hihnoja
 • Ketjuja
 • Akselitiivisteitä (stefoja)
 • O-renkaita

Lisäksi tilaamme erikoisemmat tuotteet Lapuan päävarastolta erittäin nopealla toimitusajalla.

Myymälä

Perinteisenä huoltoasemana myymälästämme löytyy hyvä valikoima autoilun perustarvikkeita.

Valikoimassa mm:

 • Akut pienkoneista suuriin työkoneisiin
 • Voiteluaineet
 • Nesteet
 • Autonhoitokemikaalit
 • Polttimot
 • Pyyhkijänsulat
 • ym. satoja eri tuotteita

Myymme myös AGA neste- sekä moottorikaasuja.

Huoltohalli

Huoltohallin palveluihin kuuluvat autojen perushuollot kuten öljyjen, lamppujen ja akkujen vaihdot sekä henkilöautojen, traktoreiden sekä pienkoneiden rengastyöt. Huoltohallin palvelut ovat nopeasti ja joustavalla aikataululla saatavilla, sillä huoltohenkilökuntaa on arkisin lähes aina paikalla. Käytämme huoltohallissa pääasiassa Mobil -öljyjä, sekä M-Filter -suodattimia.

Kahvio

Kahvio pyrkii erottumaan muista huoltoasemaketjujen tarjonnasta itse tehdyillä tuotteilla ja paikallisilla erikoisuuksilla. Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu meillä leivotut makeat ja suolaiset leivokset sekä piirakat.

Erikoisuutena kahviostamme saa myös muttia, paikallista perinneruokaa, paikalla syötynä tai mukaan ostettuna pakasteena. Lisäksi saatavana on päivittäin paistettua pannukakkua hillon kera.

Tästä pääset katsomaan yrityksen Oiva-raporttia.

Matkahuolto

Toimimme Matkahuollon asiamiespisteenä. Sijaintimme Valtatie 13 varrella mahdollistaa nopean pakettien lähettämisen, sekä matkustamisen ympäri suomea.

PAKETTIPALVELUT

Matkahuollon kautta lähetät paketit kaikkialle Suomeen nopeasti ja edullisesti.
Alla olevista linkeistä saat tietoa lähettämisestä, vastaanottamisesta ja pakkaamisesta:

Paketin seuranta
Osta ja lähetä paketti
Pakkausohjeet

Pakettipalvelujen ilmainen neuvontapalvelu: 0800 132 582 ma-pe klo 8.00-18.00

MATKAPALVELUT

Aikatauluhaku netissä

MATKAHUOLLON PUHELINPALVELU 

Bussien valtakunnalliset aikataulutiedot saa Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000 (1,98 € / min + pvm). Numero on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.